Schermtijd Timer voor Kinderen⎜Gametimer
Schermtijd afspraken maak je met Gametimer
Voorkom discussies en gezeur als het tijd is om te stoppen met gamen, tv kijken of YouTuben. Geef kinderen zelf de verantwoordelijkheid over hun schermtijd. Maak er een spel van. Geef ze complimenten als ze het goed doen. Geef ze het vertrouwen. Geef schermtijd een positieve draai!

Gametimer is meer dan een timer...

Gametimer Tabel
Gametimers in 4 kleuren

Gametimer is verkrijgbaar
in vier kleuren.

Nu van 129,- voor 89,-

Voorkom gameverslaving en langdurig schermgebruik met Gametimer

Laat ze lekker zelf bepalen

Gametimer leert jouw kinderen in no time om te gaan met hun schermtijd. Samen bepaal je hoe lang per dag, maar zij bepalen zelf wanneer. Dit maakt ze meer bewust en leert ze plannen. Je staat ervan versteld hoe snel ze Gametimer accepteren, omdat ze zelf de verantwoordelijkheid krijgen.

De Gametimer is een praktisch instrument waarmee kinderen meer inzicht krijgen in hun gamegedrag.


Coole suggesties

Geen discussies meer. Geen gezeur. Ze doen nu zelf de TV uit als de tijd op is! 


Jan Walta

Door het gebruiken van de Gametimer weet mijn zoon nu precies hoe lang hij achter het scherm mag.

Robbert Ros
Ontdek alles over Gameverslaving en langdurig schermgebruik met Gametimer

De positieve draai

Nooit meer strijd over schermtijd. Afspraken die je samen maakt zet je in de overzichtelijke app die alles automatisch synchroniseert met de Gametimer. Nu kan jouw kind zelf zien hoeveel speeltijd er nog is die dag en wanneer het tijd is om te pauzeren.


Play

Draai de groene kant naar boven en de speeltijd begint te lopen. De ingestelde tijden worden op het display en via de 10 leds weergegeven.


Pauze

Door Gametimer horizontaal te plaatsen, gaat de gametijd op ‘pauze’. Tijd om wat te drinken te pakken of even naar het toilet te gaan.


Stop

Wanneer de speeltijd op is, laat de Gametimer een geluid horen dat pas ophoudt als de rode kant naar boven wordt gedraaid.

Uniek ontwerp, uniek resultaat

De Gametimer is ontworpen voor kinderen van alle leeftijden. Het is robuust, heeft geen knoppen, is gekoppeld aan een heldere overzichtelijke app en geschikt voor alle schermen.

Jouw kinderen worden socialer in de omgang, bewegen meer en de ogen krijgen veel meer rust en daardoor minder schade door schermtijd.

Zet de Gametimer apparaten en schermen uit?

Gametimer zet geen schermen uit.
Het doel van Gametimer is om met uw kinderen het gesprek aan te gaan en discussies over schermtijd te voorkomen.
Kinderen mogen de Gametimer zelf bedienen hierdoor creëert u draagvlak, ze leren binnen de afgesproken speeltijden organiseren en plannen. Het uitzetten van schermen staat averechts tegenover onze filosofie en zal lijden tot meer discussie en ruzie.
Bij Gametimer gaat het niet om harde grenzen trekken maar om bewustwording te creëren over schermtijd.

Kunnen kinderen doorspelen als de tijd is verbruikt?

Wanneer de tijd verstreken is kan de Gametimer niet meer gebruikt worden. De Gametimer geeft duidelijke audiosignalen af als de tijd is verbruikt en kan niet meer op GROEN gezet worden. Kinderen weten wanneer de speeltijd is verstreken. Geef het kind hierna de gelegenheid om het spel op een goede manier af te sluiten. (zie "5 tips" op onze website)

Meerdere kinderen met één Gametimer?

Het is beter om voor ieder kind een Gametimer aan te schaffen, in de App kunnen meerdere Gametimer's worden aangesloten.
Leeftijd, schooltijden en andere verplichtingen zijn bij ieder kind anders. In de weeklok is het mogelijk om dagelijks een ander programma in te stellen. De Gametimer's hebben verschillende kleuren zodat kinderen hun eigen kleur kunnen kiezen. Voor het aankopen van twee of meer Gametimer's geven we een mooie stapelkorting.

GT Shoppingcart

Snelle levering

Gametimer wordt binnen 3 werkdagen geleverd

Gratis app

In de IOS en Android stores kunt u gratis de app downloaden
GT check

Kabel & Handleiding

Bij de Gametimer wordt een USB kabel en handleiding meegeleverd