Over ons

Welkom bij Gametimer!

Wij zijn een gedreven en enthousiast team dat zich inzet om gezinnen te helpen om goede afspraken te maken over schermtijd. Ons verhaal begon toen we als ouder merkten dat het beheren van schermtijd een dagelijkse uitdaging werd, vol met onderhandelingen en discussies.

Onze Missie

Gametimer is geboren uit de noodzaak om een harmonieuze balans te creëren tussen schermtijd en gezonde activiteiten. Onze missie is eenvoudig: Ouders en kinderen helpen om op een leuke en verantwoorde manier om te gaan schermtijd.

Wat Biedt Gametimer?

Ons innovatieve product, de Gametimer, is niet zomaar een scherm-timer. Het is een hulpmiddel dat kinderen leert om zelfstandig en verantwoordelijk om te gaan met hun schermtijd, terwijl ouders waardevolle inzichten krijgen in de digitale gewoontes van hun kids. Met Gametimer leggen we de verantwoordelijkheid bij de kinderen zelf, maar wel binnen de gestelde limieten van de ouders.

Ons Verhaal

Gametimer heeft al heel veel gezinnen geholpen om ruzies en discussies over schermtijd te voorkomen. We zijn trots op de positieve feedback en succesverhalen die we elke dag van onze gemeenschap ontvangen.

Doe Met Ons Mee!

Bij Gametimer geloven we in het bouwen van een gemeenschap waar ouders elkaar kunnen ondersteunen en ideeën kunnen uitwisselen over het opvoeden in het digitale tijdperk. Sluit je aan op onze social media en deel jouw ervaringen, successen en uitdagingen met de Gametimer!

Dank je wel voor het bezoeken van onze website.

U mag ons bellen, appen of mailen ons als u nog vragen heeft,

Fijne dag!